<style>.lazy{display:none}</style>Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Usta Öğretici Nasıl Olunur
Halk Eğitim Merkezi Sitemize Hoşgeldiniz, 19 Nisan 2024

Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Usta Öğretici

Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Usta Öğretici

Halk Eğitim Merkezleri Veya Belediyeler Tarafından Açılan Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Usta Öğreticisi Olarak Görev Alabilmek İçin Aranılan Şartlar Nelerdir.

Standart Türk Klavyesi Ve Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Usta Öğretici Olma Şartları

1. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye” göre Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından verilen “Eğitici Eğitimi” katılım belgesi olanlardan,
a. Büro Yönetimi Alanı,
b. Muhasebe ve Finansman Alanı,
c. Pazarlama ve Perakende Alanı,
d. Adalet Alanı öğretmeni olarak atananlar,
• öğretmen bulunamaması durumunda öğretmen olarak atanabilecek nitelikte olanlar,
2. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelge ile Büro Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende, Adalet alanlarına kaynak teşkil eden yükseköğretim programları/fakülte mezunları.
3. Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olanlar,
4. Adalet, Büro Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende alanlarında asgari dördüncü seviyede eğitim almış olanlardan en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olanlar,

Halk Eğitimde Kadrolu Usta Öğreticilik Yazımızı Okumak İçin Buraya Tıklayın.

Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı Kursunda Klavye Kullanımında Uygun Duruş, Oturuş Tekniklerini Kullanmak, Klavyede Harf Ve Sayı Tuşlarını Hızlı Kullanarak Yazı Yazmak, Hukuki Metinleri Hızlı Yazma, Noktalama İşaretleri İle Yardımcı Tuşlarını Kullanarak Hızlı Yazı Yazma, Belirlenen Süre İçerisinde Doğru Metin Yazımı, Okunan Yada Dinlenen Metni Doğru Bir Şekilde Yazma Konularında Eğitim Verilir.
Kursun Eğitim Süresi 94 Saat Olarak Belirlenmiştir. Kursun Sonunda Kursiyerlere Sertifika Verilir.

Standart Türk Klavyesi Kullanımı Kursunda Klavye Kullanımında Uygun Pozisyon Alma, Klavye Üzerindeki Temel Harf Sıra Tuşlarına Doğru Teknikle Vurma, Klavye Üzerindeki Temel Sıra Dışındaki Harf Tuşlarına Doğru Şekilde Vurma, Klavye Üzerinde Bulunan Yardımcı Tuşlara Doğru Teknikle Vurma, Klavye Üzerindeki Harf Ve Sayı Tuşlarına Doğru Bir Şekilde Vurma, Klavye Üzerinde Noktalama İşaretlerine Doğru Teknikle Vurma, Verilen Metni Verilen Süre İçerisinde Yazım Ve Dilbilgisi Kurallarına Uygun Olarak Yazabilme Konularında Eğitim Verilir.
Eğitim Süresi 108 Saat Olarak Belirlenmiştir. Kursiyerler Kursu Başarıyla Tamamladıklarında Sertifika Alırlar.
Usta Öğretici Belgesi Nasıl Alınır Yazımızı Okumak İçin Tıklayın.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

  1. Neslihan dedi ki:

    Ustalik belgesi almak istiyorum

Yorum Yaz